FAQ

De definitieve planning is nog niet bekend. Momenteel zijn wij de verkoopstukken aan het voorbereiden. Schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden.

Buiten de appartementen op de begane grond t/m de vierde verdieping, zijn op de begane grond/souterrain aan de noordzijde ruime tweelaagse woningen gesitueerd met een terras. De meest ruime appartementen bevinden zich op de vierde verdieping met dakterrassen in de kap en op de oude bedluchtplaatsen.

Alle appartementen zijn voor de particuliere verkoop.

Het Carré heeft een woning voor mensen van jong tot oud, gezinnen, samenwonend of alleenstaand.

Parkeren kan in de wijk en in het mooie binnen gebied van het Ensemble op straat.

Het Carré ligt in de groen en ruimte opgezette wijk Zuiderhof. De wijk ligt aan de Valkeniersweide die verbonden is met het Zuiderpark, de groene ader op Rotterdam Zuid.

Het binnengebied van het Ensemble is aan de noordzijde waar het Carré aan is gelegen groen opgezet als een gezamenlijke groene ruimte tussen de Paviljoenwoningen. In het Carré zijn twee binnenhoven gesitueerd waar privé buitenruimte en gezamenlijke buitenruimte zijn. 

Gezien de grote hoeveelheid voorzieningen in de nabije omgeving zijn die niet in Het Carré opgenomen.

De appartementen variëren van 50-75m2, 75-85 m2, 85-100 m2, 100-120 m2 en 120-145 m2.

De appartementen worden verkocht via de volgende makelaars:
TW3 en Ooms makelaars.

Zo werkt het: aankoop van een loft-appartement in het zuider carré

Aanmelden

Klik op de button 'Meld je aan’ en meld je aan als belangstellende. Vul alle gevraagde gegevens in. Vanaf dit moment houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Start verkoop

Het ZuideR Carré gaat naar verwachting in de zomer van 2022 in verkoop. Zodra de start verkoop datum bekend is hoor je dit als eerste via de nieuwsbrief. Inschrijven voor een appartement kan vanaf de start verkoop via het digitale inschrijfformulier in je eigen online account.

Koopovereenkomst, hypotheek en kopersbegeleiding

Je hebt een woning toegewezen gekregen. Je regelt je hypotheek en je gaat in gesprek met de verkoopbegeleider. Samen geef je je woning verder vorm door te kiezen voor opties en meer- of minderwerk.

Start Bouw

Zo gauw de bouw officieel van start gaat, nodigen we je afhankelijk van de mogelijkheden graag uit daarbij aanwezig te zijn. Een feestelijk moment, samen met de ontwikkelaar, de bouwer en je toekomstige buren. De bouw start zodra 80% van de woningen verkocht is.

Tijdens de bouw

Tijdens de bouw wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang. Indien mogelijk kun je op bepaalde momenten een kijkje nemen op de bouwplaats.

Oplevering

De exacte planning van de oplevering is op dit moment uiteraard nog niet bekend. Na de start bouw zal dit ongeveer 1,5 jaar duren. Zo gauw je woning helemaal gereed is maken we van de oplevering uiteraard ook een feestje.

Stoer en monumentaal wonen? Die kans laat je niet lopen!

Meld je aan voor het zuider carré

Het ZuideR Carré is volop in ontwikkeling. Wil jij graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan in als belangstellende. Wanneer de loft-appartementen in verkoop gaan, hoor jij het als eerste.