FAQ

  • Start verkoop: 22 september 2022
  • Prognose start bouw: Q2 2023
  • Prognose oplevering: Q4 2024

De verwachting is dat de woningen Q4 2024 opgeleverd zullen worden. Per de oplevering kan de woning worden bewoond.

In de technische omschrijving (zie download-pagina) is het volledige afwerkniveau van de woningen omschrijven. U heeft de mogelijkheid om uw droomwoning in bepaalde mate aan te passen naar uw wensen. Het afwijken van het standaard afleveringsniveau brengt meerkosten met zich mee. Heeft u specifieke vragen over een bepaald bouwnummer? Dan staan de beide makelaarskantoren voor uw vragen klaar.

De woningen worden opgeleverd met stadsverwarming en zijn dus gasloos.

Verschillend per appartement label A of B

Nee, het huidige object wordt getransformeerd naar 72 monumentale appartementen

De woningen worden te koop aangeboden en zijn zowel geschikt voor de particuliere markt als voor de beleggersmarkt.

De woningen mogen worden aangekocht voor de belegging. Let op! De verkoper kan hier voorwaarden aan stellen.

Geen nood! Inschrijven kan gewoon nog via deze link. 

  1. Korting op je hypotheekrente
  2. Meer financiële zekerheid m.b.t. levensveranderende situaties
  3. De zekerheid dat de hypotheek past bij je inkomen.
  • Ontwikkelaar: Impact Vastgoed en BOEi
  • Architect: Molenaar & Co architecten
  • TBI | Nico de Bont

Het project wordt verkocht door een makelaarsteam waar Ooms Makelaars en TW3 onderdeel van uit maken en zijn bereikbaar op de onderstaande gegevens.

TW3 Strategie, Marketing, Makelaardij
Tel: 010-3007117
E-mail: info@tw3.nl
Veerhaven 4 (2e etage)
3016 CJ Rotterdam

Ooms Makelaars Rotterdam
Tel: 010-4248888
E-mail: rotterdam@ooms.com
Maaskade 113
3071 NJ Rotterdam

Zo werkt het: aankoop van een appartement in het zuider carré

Aanmelden

Klik op de button 'Meld je aan’ en meld je aan als belangstellende. Vul alle gevraagde gegevens in. Vanaf dit moment houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Start verkoop

Het ZuideR Carré is op 22 september 2022 om 17:00 uur in verkoop gegaan. Inschrijven voor een appartement kan via het digitale inschrijfformulier in je eigen online account. Jouw inschrijving moet uiterlijk op zondag 2 oktober 2022 om 23.59 uur digitaal verzonden zijn. Je ontvangt direct een bevestiging van de inschrijving. Wanneer je een appartement toegewezen krijgt, verneem je dit uiterlijk vrijdag 7 oktober.  

Koopovereenkomst, hypotheek en kopersbegeleiding

Je hebt een woning toegewezen gekregen. Je regelt je hypotheek en je gaat in gesprek met de verkoopbegeleider. Samen geef je je woning verder vorm door te kiezen voor opties en meer- of minderwerk.

Start Bouw

Zo gauw de bouw officieel van start gaat, nodigen we je afhankelijk van de mogelijkheden graag uit daarbij aanwezig te zijn. Een feestelijk moment, samen met de ontwikkelaar, de bouwer en je toekomstige buren. De bouw start zodra 80% van de woningen verkocht is.

Tijdens de bouw

Tijdens de bouw wordt je op de hoogte gehouden van de voortgang. Indien mogelijk kun je op bepaalde momenten een kijkje nemen op de bouwplaats.

Oplevering

De exacte planning van de oplevering is op dit moment uiteraard nog niet bekend. Na de start bouw zal dit ongeveer 1,5 jaar duren. Zo gauw je woning helemaal gereed is maken we van de oplevering uiteraard ook een feestje.

De verkoop is gestart!

Bekijk het aanbod en meld je aan

Wil je ook stoer en monumentaal wonen? De verkoop van de 72 appartementen in Het ZuideR Carré is gestart. Via de woningselector kun je zien welke woningen nog beschikbaar zijn, schrijf je in en geef je voorkeuren aan, de makelaars nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.