VOORRANG BIJ TOEWIJZING

Wil je in aanmerking komen en je kansen vergroten voor de toebedeling van een appartement in Het ZuideR Carré? Dan is het goed om zeker te weten dat je het kan financieren én de maandlasten bij je passen. Dit toon je aan met een hypotheekverklaring.

Zie een hypotheekverklaring als huiswerk voordat je een huis koopt. Deze verklaring wordt verstrekt door een bank of adviseur en laat zien dat jij de woning kunt financieren. We raden je aan deze verklaring op tijd te regelen. Geen enkel huis is hetzelfde en geen enkele situatie is identiek. Daarom is het verstandig om je goed voor te bereiden. Want wie goed voorbereid is, weet waar hij of zij aan toe is en wat de mogelijkheden zijn.

Je bent natuurlijk vrij om een eigen bank of adviseur te kiezen voor deze verklaring. Maar met onze partners Vaes Finance en Ooms Financieel Adviseurs heb je een streepje voor.

“MET EEN GOEDE FINANCIËLE CHECK EN EEN HYPOTHEEKVERKLARING VERGROOT JE DIRECT JE KANSEN. WACHT DUS NIET TE LANG OM HET GESPREK AAN TE GAAN.”

In samenwerking met Vaes Finance en Ooms Financieel Adviseurs bieden we je de service van een financiële check en de afgifte van een kosteloze hypotheekverklaring. Bijkomend voordeel is dat Vaes Finance en Ooms Financieel Adviseurs vanaf het eerste moment betrokken zijn en vertrouwd zijn met het aanbod van Het ZuideR Carré.

Met een goede financiële check en een hypotheekverklaring vergroot je direct je kansen. Wacht dus niet te lang om het gesprek aan te gaan, in ieder geval ruim voor de verkoop start.

Hypotheekverklaring

Wil je een hypotheekverklaring op laten zetten door één van onze partners? Neem dan contact op met Vaes
Finance of Ooms Financieel adviseurs.

Vaes finance

Logo vaes

Voor ons is het belangrijk dat onze kopers een juiste verklaring krijgen, met een passend advies. Vaes Finance is een onafhankelijk kantoor dat adviseert en bemiddelt in hypotheken, verzekeringen en pensioenen. Het team van Vaes Finance is bovendien gespecialiseerd in nieuwbouw-financieringen en weet alle details over geldverstrekking bij nieuwbouw. Vaes Finance helpt starters die willen investeren in een eigen woning, doorstromers die een nieuwe plek zoeken voor de volgende levensfase of 50- en 60-plussers die comfortabel willen genieten van hun (aankomende) pensioen.

Het team van Vaes Finance is te bereiken op telefoonnummer 0181 745 030 of per e-mail via info@vaesfinance.nl.

Vaesfinance.nl

Ooms financieel adviseurs

Logo ooms

De adviseurs van Ooms Financieel Adviseurs geven persoonlijk advies voor financiële weerbaarheid in elke fase van je leven, zodat je jouw doelen kunt blijven realiseren. Ook als je ondernemer bent. Je kunt bij ons terecht voor financieel advies, hypotheekadvies, verzekeringsadvies, vermogensadvies… en elk ander advies met financiële aspecten! Ook via videobellen, veilig én efficiënt een persoonlijk advies vanuit huis.

Het team van Ooms Financieel Adviseurs is te bereiken op telefoonnummer 010 424 88 10 of per e-mail via hypotheek@ooms.com.

ooms.com