De beste (woon)wensen voor 2023

2022, wat een jaar! Een geslaagd verkoopevent en een voorspoedige verkoop van het prachtige oude Zuiderziekenhuis. Wat kijken wij ernaar uit om toekomstige bewoners te zien floreren in het Zuider...

"Monumentaal wonen in het oude Zuiderziekenhuis, wie wil dat nou niet?!"

Het gaat hard! Dus wees er snel bij...

Na een succesvol start verkoop event op 22 september 2022 hebben wij inmiddels al een groot aantal kopers blij kunnen maken met hun droomwoning. Door deze blije kopers koersen wij richting de 70%, waardoor de start bouw in april kan plaatsvinden! Nog geen woning kunnen bemachtigen? Check de website en de woningselector om te zien welke stukje ‘monument’ wij voor jou hebben overgehouden en welke woning aansluit bij jouw wensen!

Wat 2023 jou kan brengen

Een uniek appartement in een gebouw met een statige entree die historie ademt en waar nieuwe levens opgebouwd gaan worden. Hier wonen wil iedereen. Wonen in het ZuideR Carré wordt in 2023 voor een grote groep meer mogelijk. Hoe dan?! Door de verhoging van de NHG-grens naar €405.000,-. Voor het ZuideR Carré houdt dit in dat er 13 extra woningen binnen deze NHG-grens vallen. We zien je denken ‘wat levert het mij op als mijn droomappartement daaronder valt?’. Hieronder sommen wij dit overzichtelijk voor je op:

  1. Korting op je hypotheekrente
  2. Meer zekerheid m.b.t. leven veranderende situaties
  3. De zekerheid dat de hypotheek past bij je inkomen

Twijfel je voor welke woning je in aanmerking komt of wil je weten of jij nu meer kan lenen? Neem dan contact op met de makelaars!

Terug